saknar sommaren nåt enormt


I lördags kväll ringde mammas kompis catrin och undrade om vi ville komma till lindö och umgås lite,så vi var hos ellen,sara och catrin. Igår hade vi träningsmatch mot lindö, vi förlorade. blää. Aja. Sen när jag kom hem åt jag. Mamma och jag åkte och kollade på när jakob körde sin första seriepremiär, de vann med 4-1. Efter det åkte jag direkt ner till bklacka för att dela ut match pogram, i två samhällen. Jobbigt värre. Nu har jag vaknat för en halvtimma sen och det är valborggg today.

lördag






I fredags kväll åkte jag till klubbhuset för att övernatta med laget. Vaknade ganska så tidigt kom där ifrån runt 11. När jag kom hem fixade jag lite och kollade på tv. Sen åkta jag,manda och jenny till lindö för att kolla på beckas match. Jag tyckte att de var riktigt grymma!! Imorgon har vi match mot lindö, halv nio samling. Så ska bara varaq hemma ikväll och sova ut!!

shout it out


Skolan var bra bra. När jag kom hem åt jag och sen satt jag mej vid tvn. Nu tänkte jag sätta på big brother på datan från igår. Imorgon är det fredag och sen 4 dagars ledigt, hur skönt? lovely.

young, wild and free


Hejsan! Skolan var la bra. SV första lektionen där vi skrev klart uppsatsen på datorn - arbestspass där man fick göra vad man ville-tyskan hade vi vikarie jobbade lite i häftet,chillt-profil, fick sluta tidigare. Så såg min dag ut i skolan. Klockan sex ska vi ilaget springa och delaut nåt konstigt?

bild från förra året


Tisag vilket betyder att vi slutade tidit, dyng skönt. När jag kom hem la jag mej i solen och där har jag legat länge men nu kom det några moln så då gick jag in och satt mej här istället.Ingen träning ikväll så får se vad som händer.

miss that summer

 
God morgon. Vaknade för en halvtimme sen. Kollar nu på pippi långstrump på de sju haven,trevligt trevligt. Vid tolv kommer mamma&pappa hem. Sen vid halv fyra, fyra är det kalas. Bye bye

some die young

.image description
Gode kväll. Kollade på barca-real ett tag vid åtta. Åkte sedan ner till blacka för att hyra film. Så nu har vi kollat på svensson svensson. Imorgon kommer mamma och pappa hem, blir att fira mamma med släkten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova eller sätta på ännu en film. Godnatt

allt jag behöver är dej


Vaknade runt halv tio i morse. Sen dess har jag bara gått runt hemma. Städat rummet, vart ute med dessi, kollat på tv osv. Ikväll vet jag inte vad som händer, man får väl hoppas på nåt.

give the song to you


Har kollat på big brother som slutade för ett tag sen. Ska kolla klart påbad boys2 eller så ska jag lägga mej?? Seg fredaaaag kväll. Men aja. Ovärt inlägg men vad gör man en sådan fredag kväll? Ses imorgon, godnatt.

nu ligger dina kläder ute på gatan


Skolan var helt okej. Har vart på ingelsta med nisse. Köpte en present till mamma på ingelsta, hon fyller nämligen år på söndag. Nu är maten i ugnen blir nån slags lasang. Ikväll blir det bara mys pys.Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det får vi la seeee. Se you later.

when i held ya


Kom hem från skolan för 20 minuter ungefär, lång dag. Sitter vid tvn och kollar på familjen annorlunda från förra året. Skulle kört träningsmatch mot flickorna i blacka idag men den blev inställ för att planen för blöt..

det måste vara på liv och död , det måste kännas på riktigt


Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men har inte haft tid eller lust..Skolan idag gick snabbt. Hade profil sista , styrka jobbigt värre. Sitter just nu vid tvn och käkar lite.Ikväll är det fotboll. Hörs senare ikväll eller imorgon.

bild från skolan för ett tag sen


Hej , har haft en kanoners helg i örebro med mycket skratt. Vi kom inte på den bästa plaseringen men vi kämpade på och var hur gryma som helst för att möta så bra lag. Skolan började idag, seg måndag men det funka. Ikväll är det foto med fotbollen och sen avslutning med vingen ♥ Bilder från cupen kommer någon gång.

bkvingen flickor




Nu är hela packningen helt klart. Om ca en halvtimma äre samling på ip. Är hur taggad som helst. Idag har vi två matcher, imorgon har vi oxå två matcher tror jag , typ nåt sånt vare i alla fall. Ni får ha en super härlig helg!! ♥

Girls just wanna have fun

Vaknade runt nio ,gick direkt till tvn och satt där nån timme. Nu är jag hos Becka. Körde nyss fia med knuff. Jag vann , wee. Lite senare ska jag packa det sista till cupen. Vi hörs innan jag åker.

 

somebody that i used to know



Kollar på tv medans jag packar för fulla muggar till örebro. Har bara gått runt hemma idag, ganska så skönt. Ska kanske in till stan en väldigt snabb sväng för att kolla på en grej om vi inte hittart hemma.Men annars så händer ingenting. Vi får se om vi hörs senare ikväll , annars imorn.

i would never do the same whithout you



Vaknade runt nio. Har ätit frulle och nu kollar jag på göta kanal 2. Haha, alltid lika bra. Vet inte vad jag ska göra idag, packa tills imorn antar jag... Men vi får la se later om det händer nåt. Vi hörs senare på denna dag.

this could be love

Heej, nu är jag äntligen hemma.Har vart en otrolig lång hemåkning, kändes som vi aldrig skulle komma hem. Det har varit super härliga dagar. Skulle ha tränat innebandy och fotboll nu ikväll men har blivit ganska så rigelt förkyld och har gjort illa ena jumsken när jag åkte snowboard. Så då tänkte jag kolla istället men hann aldrig till innebandyn och nu när klockan är snart är åtta har jag ingen lust att åka ner.Ikväll ska jag vara hemma och mysa , nisse kom ju äntligen hem i måndas. Hörs later.

we found love




NU är det äntligen påsklov. Skolan gick ganska så snabbt endå. Hade matte-prov sista lektionen. Nu har jag precis packat klart. Väntar bara på att maten ska bli klar och att kusinen saga ska komma. Jag mamma och Saga åker till Överby där våra sysslingar bor. Sover dä en natt och sedan åker vidare med Olof och hans mamma, vet inte om Axel  oxå skulle med. Hah if you would like to know. Så kommer hem på onsdag. Sen på fredag tror jag det är så är det örebrocuuuup!!!!! wiihuu. Puss ses på onsdag.

bild från kreta


Var på stan igår med mamma och sen åkte jag ner till blacka för någon lagträff... Fick sluta lite tidigaare idag , så kom hem vid tre. Gick ut och satt mej i solen en stund och sedan åt jag. Ska kolla på big brother nu från igår. Träning senare ikväll.

det måste vara på liv och död

Kom hem från bodaborg för någon timme sen. Lite blåmärken här och där men annars så var det väl kuul. Är dyng trött och ska nog sätta på en film och ladda för skola imorgon.

HAPPY BIRTHDAY REBECKA SVÄRD












Det sjuka är att du fyller 18 år idag. Det sjuka är att du går ut gymnasiet nästa år och kan flytta här ifrån när som helst , vilket är världens största mardröm. Du har alltid funnits sen jag var liten ,alldels för liten. Vi har sjuukt många , underbara minnen tillsammans. Men många grejer kan vi aldrig komma tillbaka till och det är riktigt sorligt. Jag vet att jag kanske inte är det största i ditt liv längre och kommer aldrig vara längre. Men du kommer alltid vara mitt. Mitt allt. Det tråkiga är att vi inte har lika mycket tid tillsammans. Du är sjukt hela fucking underbar. JAG ÄLSKAR DEJ. GRATTIS DU ÄR 18 HELIGA ÅR. Du har inget att förlora.
RSS 2.0