before i die

























när jag ser dej så slår klockorna

Kom hem från skolan för ett tag sen , kort dag. Ligger i sängen halv död och kollar på mamma Mia. Ikväll ska jag bara vara hemma. Amen vi höra later.

we made it all this way

Har kommit hem från skolan nu.Har precis kollat på unga mödrar. Ikväll är det innebandy träning. Bye

  

"är det så ska det va så" haha

Ligger i soffan och kollar på Milan man kan ju säga att zlatan fick en skapligt bra träff på frisparken ! Ska snart gå och fixa lite grejer tills imorn. Hörs imorn, GODNATT

något man aldrig missar♥









har tänkt på det länge verkligen tänkt hur jag ska försöka förstå hur det känns..

Sitter och kollar på fear factor. Somnar när som helst vilket inte alls är bra fy fy. Har verkligen ingenting att göra. Men ska väl snart äta kvällsmat och sen så börjar alla bra pogram. Kul och veta men aja, herå.

 

så ska det låta

Hej. Har tränat fotboll nu på morgonen. Idag ska jag bara slappa. Imorgon är det måndag vilket innebär skola. Det suger helt totalt men får se fram imot sportlovet som är om två veckor , tror ja.

Make it shine

Matchen gick bra vann med 0-9 , underbart det behövde vi. Dam matchen gick skit för mej och tänker aldrig göra om det. Runt åtta -sju ska jag åka till Söderköping tror jag att det var för att kolla på när Jakob ska spela nån cup.


Om jag säger jag älskar dej vad svarar du då ?

 
Haha as dåliga bilder  men jaja. Sitter och kollar på ''the voice sverige''. Annars händer det direkt inte så mycket. Allså en riktigt tråkig fredag kväll..

man glömmer aldrig nått sånt

Slutade som sagt halv två idag. Har inte gjort så mycket sen dess. Imorgon är det match mot Linköping borta, upp tidigt. Har inget att skriva om så ska inte tröttna ut er längre. Bye.


Hitta en as gamal bild..

gooodnaatt


GODNATT.

it's a party in my head

Heeej. Skolan gick ganska fort va på tvätten i slutet för nån ''rastkamp'' eller vad det heter? Imorgon slutar vi halv två , UNDERBART. Har skit ont ihuvet så ska nog lägga mej vid tvn för resten av kvällen. Vi höres senare.

give the song to you

Har precis kollat på victoruias vet inte hur det stavas men ett bra pogram. Slutade tre mamma kom och hämtade mej som tur va. Så nu ska jag plugga ''samerna'' och sen äta. Samling runt 17.50. Måste vinna idag tjejer. Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är snart fredag.


Något jag saknar.

if you really love me so show it

sitter och kollar på biggest loser. Efter det så får vi se om jag läser texten om samerna. Ikväll ska jag vara med Becka och bara snacka om allt. Imorgon har vi match mot åtvidaberg tror jag att de hette. Så komigen dom tar vi.

 
vill så gärna berätta för dej men går inte ...

jag skulle ha passat på när jag väl hade chansen.

Måndag = skola- plugga- träning. Sitter och kollar på tve men måste plugga. Shit. Har NO ''prov'' imorgon. Annars lever livet på. Vi hörs senare.

do not try to play , i see everything

Har precis kommit hem från match , i mjölby blev 0-0. Efter det så åkte vi till ikano för att att maat. Gotti. Nu är jag dunder trött och ska nog lägga mej och kolla på tve resten av denna dag.


sötaste (':

Hanbollen vart inte så lyckat. Sverige ledde med elva mål  till andra halvleken men det blev lika?! Nu väntas en varm dusch. Ikväll blir det att kolla på massor av fimer och tagga match imorn.

potatisbuuuulllar

Lagar potatisbullar.Jamii. Har i storts sätt bara legat framför tvn hela förmiddan. Men funderar på att gå en lång promenad när jag har ätit? Det är sånt som märks. Runt fyra blir det att kolla på handoll


haha ,glömmer aldrig rollerna.

godmorgon

Vaknade ganska tidigt idag. Får se vad som händer idag , men har en tanke... Just nu kollar jag klart på skrollan.

varför ska allt vara så svårt att förstå?

tjabba !! Har käkat pizzaa och snart blir det att ta fram godiset och sätta sej vid tvn. niceee. 


Människa du är galet bra♥

you just go and go, but you never check back fool I'm standing all alone

Skolan var skit. Har precis tagit ett bad , ikväll ska jag vara hemma. Är inte på världens bästa humör just nu... Så vi hörs senare ikväll.


From now on I'll go my own way !!!

Sverige-Tyskland

Just nu står det 26-24 till Tyskland med endast 10 min kvar.Nervös? Men måste gå och hämta tyska glosorna sen kolla vidare på handbollen. Vid åtta blir det sveriges värsta bilförare. wiiie

snälla fastna inte i den smörjan igen

Tjanna , skolan idag var väl helt okej ? Klockan sex så är det handboll på tvn. Imorn är det fredag gud så underbart!! Men vi lär höras snart igen.


Saknar denna grabb nått enormt.

nyyyyyyyyytt

Börjar om.
RSS 2.0