kom igen lena vad skulle vi annars göra


Kollade på när Jakob körde match, de vann med 2-1. Har inte gjort ett piss sen dess. Ikväll händer inget heller. Hmm. Vi hörs imorn igen. Ha en trevlig lördag.

Dagens outfit

Är hos becka och sa fira henne hon fyller nämligen 18 år imorgon. Ska äta mat och mysa sen ska jag kolla på Jakob när han kör match om det nu blir nåt i detta väder..? Vi hörs senare

it's friday friday



Några bilder från dagen. 
Nu är det äntligen fredag och det gillas stoort. Har inte gjort något speciellt sen när jag kom hem från skulan. Nu ska jag äta kvälls mat och sedan sitta vid tvn för resten av kvällen. Imorgon är det träning , kalas.

skjorta kavaj och röda byxor


Blev lika igår, 1-1. Men vi kämpade på men tyvärr räckte det inte.Får se vad vi kommer i serien.Sen jag kom hem från skoolan så har jag pluggat , kollat på tvn aa och ätit. Religions prooov imorn. Men dock fredag. Göttans!!

so many things i need too now

Profildagen var inte så värst kul men det var bättre än vanliga lektioner. Om ungeför en och en halv timma är det samling, årets sista match. Då vi ska vinna med många måååååååååål , så tagga!!! Imorgon är det en vanlig torsdag med tråk lektioner.
Nippe kommer hem nästa vecka på söndag. Han har inte vart hemma på 2-3 måndader så det ska bli riktigt nice.

17.48


Har precis gjort chockladbollar. Sprutan gjorde inte så värst ont, lite öm när man trycker på det men annars så är det bra.Tänkte nu klockan sex kolla på big brother från igår.Vi hörs imorn.

every long lost dream


Sluta tidigt idag, as skönt. Klockan halv tre eller nåt ska jag åka till finspång för att ta någon himla sprtuta. Inte kul. Imorgon är det profildag och innebandymatch.

some die young


Kom hem från skolan för en stund sen. Hade helt vanliga lektioner , helt okej. Klockan kvart i sex är det innebandy träning. Vi hörs kanske efter den.

all this way



Tränade i morse. Har vart ute , kollat på tv och nyss åt jag. Ska städa rummet om jag nu börjar nån gång..Imorgon är det skola igen. Runt 2 veckor kvar till påsklovet.

like a boss


Har kollat på gladiatorerna. Gör inget speciellt just nu. Inatt ändras tiden till sommartid allså en timma mindre sömn. Imorgon bitti är det träning.Jah precis vad jag har längtat efter??

som ett litet barn



Förlust blev det, nu har vi inte så stor chans och komma etta längre eller tror att vi inte alls har det, tvärr. Men sånt händer. Har precis grillat korv, gott gott.Vi hörs senare.

the time is here

Vaknade för ungefär 10 minuter sen. Ska gå och äta lite frulle och sen sätta mej i solen för resten av dagen , eller kanske inte men det är sjukt härligt väder ännu en dag till. Idag är det match men det är vår femma som ska stå över. Men vi får hoppas på en VINST !! (:









Några bilder från igår..


Peace and love



Ligger i sängen och ska kolla på big brother som bööörjar nu. Himlans göött. Har inte gjort ett skit ikväll bara ätit och ätit men men. Får se vad som hitts på imorgon(: Aja godnatt.

17.10



Hejsaan. Skolan var bra. När jag kom hem hade min bikini som jag hade beställt kommit , en lila. Gick ut och fotade lite sen, sjukt varmt ute. Nu käkar jag kiwi och kollar på tv.Ikväll ska jag nog vara hemma om inget annat händer. Puss

summer feeling

Tjabba. Skolan gick bra, provet gick helt okej oxå. Åkte in till stan med Becka efter skolan. Köpte ett par shorts, ett linne och ansiktsmasker. Imorgon är det fredag, UNDERBART. Har ingen aning vad som händer i helgen ? Hörs imorn.

Bild från kreta.

what make you beautiful




Detta kom med hem. Nu har jag precis duschat. Ska packa tills imorn och sedan sova gu så skönt. Riktigt trött ikväll , kanske orkar se lite av big brother. Får se får se. Amen vi hörs imorn.

bless the broken road

 



Skolan gick bra.Sitter och käkar vofflor just nu. Sen måste jag plugga no, vilket inte kommer att hända.... Ikväll ska jag till stan och testa någon dress och kolla på skor osv. Vi hörs någon gång

strömavbrott och livet äger

Skolan gick bra. När jag kom hem så var det strömavbrott och det är det fortfarande jävla kul. Bärbara datan funkar inte Internet på ,så här kör vi spindelharpan. Weei. Om ca en halvtimma så är det träning. Men vi kanske hörs efter träningen om strömmen är tillbax. Ingen bild ,mobilinlägg

when i held ya

Min dag har vart ganska så lugn. Kollat på filmer osv. Nu har jag precis kommit hem från matchen. Sjukt jobbigt. Förlorade men många chanser hade vi som vi inte satt , låter kanske så varje gång efter matchen men nu vare faktiskt så !! Ska äta lite och sen kommer jag att decka direkt.

good feeling



HEEJ.Har vart i sporthallen hela dagenoch kollade på math+spelade, vann med 4-0. Grymt. Efter det åkte jag ner till blacka igen och träffade Becka. Allså en väldigt lyckad kväll!!Nu har jag precis kommit hem och kollar på tvn. Hörs imorn.

19.28

image description
Tjabba. Har inte gjort något speciellt sen sist jag blogga. Ikväll blir det möös framför tvn, hemma gjord pizza och ladda tills matchen imorgon.Inget mer och säga får se när vi hörs igen.

du lyser upp min dag

Sitter på bussen påväg hem med fetans huvudvärk. Men nu ät det fredag och det är sjukt soft. Lördag- spenderas hela Dan i stortsett i sporthallen+match. Hörs senare när jag kommer hem.

om du faller , faller jag


Har vart på kalas hos zack och noah , den här gången var det noah vi fira. Nu kollar jag på big brother från igår. Annars så är det väl helt okej. Skolan gick bra. Neh nu ska jag kolla vidare puss hej!

we found love

kommit hem från träningen nu. Ska hoppa in i duschen sen spederar jag hela kvällen framför tvn tills jag somnar. De bli gre



















Fina brudar det där ♥

big brother

Hejsan !! Fick sluta tidigare idag på profilen. Kollar på big brother från igår. Ikväll är det träning. Måste plugga lite oxå, mycket man ska hinna. TJU. Men nu ska jag kolla vidare bye.

Norge, rauland







*




Himlen är oskyldig blå

Ute på en promenix med becka nuuu. Nice. Efter det ska jag plugga. Himla religion som man fattar nada på. Hörs senare puss.

i'm feeling great i'm feeling awesome

Träningen gick väl helt okej. Sitter och kollar på familjen annorlunda , himla klockrena. Imorgon är det tisdag vilket betyder att vi slutar tidigt+ att vi har soft lektioner. Pussli pussi.

fallskärm


Matte-Bild-So-Idrott-Eng, så sog min dag ut. Just nu lyssnar jag på musik och kollar runt lite på internet lite så där bara. Ha. Ikväll är det innebandy träning. Får se när vi hörs igen.

home sweet home

Haaaj. Nu är jag äntligen hemma från Norge. Träffade ju somsagt nippe , såg hur han jobbade och umgås.Vädret var inte allt för bra men en dag i puder snö gjorde allt bra.Allstå så har min vecka vart helt okej. Ska packa upp väskan sedan hoppa in i duschen. Big brother ikväll , äntligen. Bilder lär komma någon gång. Ajust ja skule imorgon.

follow me

Kom hit runt tolv igår. Nu sitter vi och äter , ska packa ihop lite och sen drar vi vidare. Men nu kommer inte vi höras på en vecka. Så ni får ha en underbar vecka. Ses på MÅNDAG !

every time

Nu har vi precis åkt förbi blacka. Känner att jag kommer få kramp i röven efter en timma , det är inte okej. Får se när nästa inlägg blir..

has a very good feeling

Nu har jag i stort sätt packat klart allt och städat mitt rum. Om 3 timmar åker vi , vi stannar ungefär på gränsen och sover där en natt sedan åker vi till Norge(: Lär bli nåra inlägg från mobilen när vi åker dit vi ska bo första natten. Men kan tyvärr inte lägga upp nåra bilder från mobilen. 




Sist vi var i Norge.

Bra bättre bäst

Har kollat på melodifestivalen. Sitter just nu med becka och snackar lite , har även fixat hennes hår lite granna. Imorgon bitti väntas antagligen träning...

 

man kan inte springa ifrån problem , problemet springer ikapp dej

Matchen slutade 3-3 lite surt men bättre än att förlora ! Inga speciella planer för idag, blir väl att packa och SOVA. Funkar helt klart för mej. 

vad gör vi , nu kööör vi

Samling om ca en halv timma. Grymt taggad, måste verkligen ta det här b-brudar. Hörs efter  matchen..




amazing












Hittade sjukt sjukt gamla bilder... Nu har jag vaknat och ska snart ta gå och äta frukost.

19:19



Har vart med domma gullungarna hela eftermiddan. Nu ska jag kolla på wild kids. Ikväll blir det att vara hemma och just chilling yaoo. Neh nu måste jag gå hare bare för gött.

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Sitter på bussen påväg hem. Nu är det äntligen fredag !!! Har match imorgon och sedan på söndag åker jag till Norge och träffar Nisse.Äntligen. Nu är jag snart framme så tjarrå hörs senare.

iprem räddar allt

Blev att stanna hemma idag. Kollar på big brother , avsnittet från igår. Ska nog ta fram lite kläder till Norge nu medans jag har tid.

RSS 2.0