det är som en växt om vädret är bra då växer man om det är dåligt väder står man stilla

Träningen var väl helt okej. Har duschat och just nu kollar jag på fotboll , Sverige-croatia. De leder med 2-1 (: Vid brother börjar nu får se om jag orkar se hela pogrammet. Mår inget vidare så vi får se hur det blir med morgon dagen. Men kör höras imorn

resten av ditt liv

Skolan gick snabbt. Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Ska äta lite mat nu och sedan åka ner till blacka för att träna.

19.00

Ligger och kollar på big brother med lilla becka. Fotade förut, kanske kommer upp nån bild från det. Neh nu ska jag kolla vidare tjarråå

Redigt nice

Oooaaah kolla vad jag har gjoooort !!? Snyggt eller ?? Fett nice.

 

































































Hahahaha , skoojaa. Haha har så himla tråkigt...

 

tjejen är fantastisk !!!!!

Ligger i sängen och mår toppen. Yeej. Funderar på att försöka sova nu är dunder trött. Imorgon är det en kort dag med inte så jobbiga lektioner. Natti natti.

i mina ögon är du död

Slutade 14.45. Gick till mamma och åkte med henne hem. Nu har jag precis bytt om och ska ta något att äta. Hörs kanske efter träningen.


kyss mej

Har vart på ingelsta och klippt mej. Har även tränat på morgonen. Nu sitter jag och kollar på wild kids, repris. Lite senare måste jag plugga. Hörs senare.

du är min största idol

Blev lite små grejer hem från ikea. Ska snart äta kyckling och pomme. Har dessutom lyckats att göra en efterrätt. Skojsigt skojsigt.

Så där ser den ut.

14.02

Vaknade runt nio i morse. Gick en promenix lite senare med mamma och dessi. Nu har jag precis ätit och ska snart åka till ikea.Får se om det kommer något med hem. Bye bye.


Sjukt vad man saknar sommaren

you can stop playing now that's just me

Ligger just nu i sängen med töskan , väntar på att big brother ska börja. Nice nice. Ovärt inlägg men jaja. Godnatt , hörs imorgon.

one thing

Idag har jag bara myst hemma med ansisktmask , gottigheter , film och var hos tandläkarn som dock var mindre mysigt. På måndag börjar skolan igen gör mej inget, åker ju till Norge vecka 10. Amen nu ska jag spela monopol hehe , hare gött.

boy i miss you

Kollar på big brother från igår. Var ju somsagt i finspång med Jenny, Linn, Becka , Amanda, Mathilda, Evelina. Det blev lyckat. Får se vad som händer ikväll.

godnatt

Tjabba , ligger just nu i sängen. Imorgon blir det ännu en tidig morgon , härligt. Ska nämligen till Finspång , kul kul :)

what make you beautiful

Vaknade ganska tidigt idag. Har bara legat framför tvn och suttit vid datan sen dess. Idag så måste jag plugga matte och no har typ 2 kapitel jag måste göra i no -.-. Får se om jag , pappa och jakob gör nåt lite senare på denna dag.

Gubben i lådan

Tjanna. Blev att baka smelor när mamma kom hem. Nu ska jag åka och träna. Så vi hörs later!

Gamla bilder

Vaknade runt elva. Vet fortfarande inte vad som händer idag. Blir väl att vara hemma och fixa med rummet. Hörs lite senare, puss.



det sägs att du går vidare och vidare och glömmer allt

Förlorade matchen. Just nu ligger jag och kollar på big brother. Får se vad som hittas på imorn. Träning på kvällen iaf.

i smile you smile

Kom hem från träningen för en stund sen. Ska snart städa mitt rum. Klockan fyra så är det match. Så kommer inte bli den bästa uppdateringen. Kanske blir ett inlägg via mobilen.

 

like different side









Sådär har min dag sett ut. Ikväll blir det mys framför melodifestivalen.

When i held ya

Har precis gjort pizza med becka. Kollar på the voice Sverige nu. Hörs imorgon!

 

sportlov

Har inte gjort nåt speciellt sen jag kom hem från skolan. Nu är det äntligen lov. Får se vad som händer men helften av lovet lär väl gå till plugg. suger. Men nåt kul kommer att hända , lite små planer här och där. Så det är sånt som märks(:

19:19

Heej. Har kollat igenom matten lite grann, har matte proov imorn. Ska snart äta. Sen blir det halv åtta hos mej och sveriges värsta bilförare.

dag4 : en person du saknar

med dej kan vad som helst hända

Tjaabba. Skolan var för en gångs rolig, haha. Är skit hungrig så ska ta något att äta. Ikväll är det träning.


Bild från i sommras

dag3: en bild på det du saknar








glad alla hjärtans dag



Slutade tidigt idag. Kollar på biggest loser. Inget speciellt som händer idag. Men ha en bra alla hjärtans dag!

dag2: en bild på dina syskon

in kommer ting

Hemma från skolan nu. Skolan gick hyfsatt snabbt. Har innebandy träning ikväll.

Dear monday..

du får mej att le , varje gång

Ligger i sängen halvdöd. Matchen slutade 4-3. Nice. Mår inge vidare. Ska ta något att äta sen så ska jag kolla på tv resten av kvällen så vi säger godnatt , hörs imorn.

Dag1 : en bild på dej

Du var min soldat

Har precis kommit hem från träningen , kollade bara. Ska snart äta och sen dra vidare. Kankse blir nåt inlägg via mobilen? Så vi hörs i eftermidda! Ajust ja ''dag1..'' kommer innan jag åker.

Börjar imorgon

Dag1: En bild på dej.
Dag2: En bild på dina syskon.
Dag3:En bild på det du saknar.
Dag4:En person du saknar.
Dag5:Någon du träffa ofta när du var liten men inte lika mycket längre.
Dag6: En bild på någon som alltid har vart där sen du var liten. 
Dag7:Något du hatar.

du och jag under täcket , baby

Nu har jag kommit hem från yxbacken. Blev bara jag och pappa som åkte skidor. Lite senare ska jag kolla på när Jakob kör match. Sen ska jag kanske stanna där tills vår match spelar. Så kommer inte bli den bästa uppdatering på ett tag... Så hejråå

Ha en trevlig kväll

Nu är det äntligen fredag. Ska snart åka och kolla på basket ? Pappa hade fixat nåt? aja. Imorn så ska jag ,Jakob och pappa åka slalom efter det ska jag kolla på vår match. På söndag vet jag inte riktigt vad som händer?



slowly but surely


Ska sätta mej vid tvn nu och kolla på sveriges värsta bilförare

Jag glömmer det aldrig då du grät i mitt knä,det var det obehagligaste men ändå så fint

Nu är denna skoldag avklarad. Ikväll kommer min faster hit med dock utan mina kusiner så händer inget speciellt för mej ikväll. Vi lär höras senare ikväll. 

jag bor fyra trappor upp och du är välkomen in

Sitter och kollar på fuskbyggarna. Ät skit trött och har ont i halsen. Slutar ganska sent imorn. Ne nu måste jag kolla igenom glosorna ses imorn, godnatt.

in your love

Hallu , har precis kört spel med mamma. Ska gå och ta något att äta och sen sätta mej vid tvn av resten av kvällen. Imorgon slutar vi tre. Träning oxå! Nice bajs.

det är okej att vara ledsen men det är oxå okej att vara glad

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har gjort potatisbullar och nu kollar jag på ''skägget i brevlådan''.



16:33

Kollar tv. Skolan gick ganska snabbt idag. Senare ikväll är det innebandy träning. Vi hörs senare!

i have to believe in myself it's the only way..

Gör inget speciellt just nu. Ska snart gå till tvn fär klockan halv sju så börjar det ett pogram , vet inte vad det heter. Imorgon är det skola. Tror att vi inte har något prov denna veckan. Skönt.

Världens ände

Har precis vart ute på dammen och åkt skridskor med becka. Haha. Nu lagar hon mat, får se vad som händer senare.

 

just take my hand

Tränings matchen mot smedby gick helt okej. Sitter i mässhallen och kollar på damerna. Går hyfsat för de. Får se hur länge vi stannar.Men vi hörs senare .

smile to the came

Har kollat på the voice sverige. Nu ska jag packa lite tills imorgon. Sen sätta på en film som jag kan somna till tagga samling halv åtta, upp sju. Bläää. Vi hörs imorn

Vill ha tillbaks dej , den tiden , fanns inget vackrare.

Några halv bra bilder från kalaset. Kollar på wild child.

 

Happy brithday

Sitter hos Becka. Ska snart gå till grannen för att fira zack på 9-årsdagen. Ikväll ska jag vara med becka hela kvällen. Imorgon är det tränings match.

the crazy is that i still beats for you

Skolan-okaj. Kom hem från skolan runt fyra. Har inte gjort ett skit sen dess. Måste dock plugga matte. Imorgon är det fredag. yeeeyh.



Bild från Kreta.

Jag kan inget mer göra , har lagt ut mina sista kort.

Har precis duschat. Ska gå och ta något att äta sen ska jag lägga mej vid tvn. Imorgon är det torsdag , slutar 15.20. Vilket suger. Men godnatttt.

it's not funny anymore

Är i skolan just nu. Börjar om tio minuter. Har tyska , fiiilm. Efter skolan så ska jag plugga lite, laga mat och sen träningar. Hörs kanske efter skolan.
RSS 2.0