dansa är kul men jag föredrar att supa

Hoppade direkt in i duschen när jag kom hem från träningen. Har precis gjort en grymt god smoothie, lyckas aldrig annars. Tänkte kolla på big brother från igår nu.

16 dagar kvar,


Himla grym hund jag har! Skolan var bara bra. Nu om en halvtimma drygt är det träning, usch hoppas det börjar att regna hihi.

låt dom som snackar bullshit snacka, bara luta dej tillbaka och skratta

Sprutan gjorde ondare än första gången, ganska så mycket ondare?!! Så frågan är då hur den sista kommer att va?? Oh shit. Imorn är det onsdag, har ganska så softa lektioner!

piggelin


Kom hem från skolan för 20 minuter sen om inte mer? Senare ska jag ta en spruta andra gången nu, sen är det bara en kvar. Hörs senare.

old photo

Hemma från träningen nu. Har precis ätit och nnu ska jag hoppa in i duschen.

grattis till er..Tryck på bilderna för att komma till deras bloggar

En glad tjej som bloggar mycket ofta,lägger ut sin outfit osv, kolla så får du veta mer.


En tjej som har as vackra natur biler&berättar om sin vardag, kolla!

En tjej som alltid lägger upp nya bilder som är precis då, hon tipsar även. Checka in.

sorry

internet laggar, bilder går inte att ta upp allt bara försvinner, dagens/ veckans blogg får bli imorn ist, sorry

wake me up before you going from my dream

Matchen gick inte så värst bra... Men  nåra jordgubbar och pizza så blev allt bra, haha! Klockan åtta är det mästarnas mästare, gröömt. Imorn är det skola igen.. Håll koll senare kommer det vem som vann veckans/dagens blogg!

euphoria


Sverige vann igår, grym hon är då. Vaknade nyligen och kollar nu på lotta-flyttar hemifrån.

HEJA SVERIGE


Kollar nu på eurovision song contest. Hittils är har det bara vart två låtar. Bägge suger! Helt klart. Mitt röstande går nog till ryssland och rumänien, absolut!

vi vill ha mat mat mat mera mat..


Kom nyss hem från en promenad ner till glan. Nu är grillen tänd och jag väntar och väntar på maat, sjukligt hungrig.

jag vill ha sommarlov, nuuu



Från stan fick jag med mej två kläningar, sol glasögon, lite tjockare tröja, bikini, t-shirt och två tuber eller vad de heter. Ovanligt mycket för mej brukar aldrig hitta nåt... Ikväll blir det grillat och sen eurovision song contest. Allså en kanska okej lördag!

jag flyger fram du går fram



Vaknade tidigt vilket söög! Vaknar och kollar ut så är det mulet, inte kul. Nu vet jag inte hur vädret är.. Vi får hoppas på att det blir fint tills eftermiddan! Om ca en timme åker jag och mamma till stan, vet inte riktigt vad jag ska köpa, sommar kläder? kläning till studenter.. Vet inte heller vad jag ska ha på skolavslutningen? Tror kanske shorts men då måste jag hitta en tröja till det eller om jag hittar en kläning till studenter så kanske jag tar den jag vet inte ?

zaleilah


Ligger här ute med becka och försöker trycka ner mej massor av vatten för att inte få huvudvärk på matchen. Inte alls taggad att köra i denna värmen... Skolan va bara bra och nu är det fredaag, himla fest.

OHH NEJ


Vet att det blev ''dagens blogg'' när det kanske heter  ''veckans blogg'' men ni får faktiskt stå ut... orkar inte ändra.

börjar med dagens blogg, lycka till!

det vackraste jag har sett


Var i stadiums arena idag igen. Var ''hjälpledare'' den här gången när niorna hade idrottsdag.¨Det var helt okej, slapp ju skolan ialla fall. Nu ligger jag i skuggan och pluggar till No ''provet'' tills imorn..

DAGENS OUTFIT

 
 Tjock tröja-cubus  linne-hm  löpar byxor-stadium låga convurse- nån affär

like a boss


Det där skulle inte alls sitta fel just nu
Kom precis hem från träningen, skulle kollat på ifk men det blev andra planer, det blir en annan gång! 1-1 står det nu ialla fall.Får se vad som händer ikväll?

we would like to sleep all day and party all night


Kom hem från stadium arena för ca 15 minuter sen. Riktigt trevligt blev det där! Nu ska jag ut i solen och bli brun, hoppas kan man ju alltid...

in the kitchen


Håller på i köket just nu och fixar pastasallad och lite mer tills imorn. Som sagt så ska alla 7:or till stadium arena imorn.Ha en bra kväll!

summer


Så varmt är det utomhus , i vårt lilla hörn
Kom precis in från soolen. Sitter här vid datan och kollar runt lite medans jag äter glass. Skolan idag rullade på som vanligt :) Ingen träning ikväll. Nä nu ska jag gå ut igen, puss och hej.

All day and all night

 


Nu får jag ta och blogga oftare! Fy på mej. Har tränat och nu ligger jag i beckas säng ny duschad. Imorrn är det kort dag, skönt. På onsdag är det idrottsdag. Inte alls långt kvar nu till sommarlovet. Wihuu.

some die young



Hemma nu från ännu en mtach. Emelie gjorde vårt första mål av en grym frispark av Alma. 1-1 blev det sen. Med ca 30 sekunder kvar fick Derby en frispark och sköt högt mot målet och det blev mål, piss mål, inget att göra åt Nellie va nära ialla fall, alltid värt att försöka vilket hon gjorde !!Jag tyckte inte Derby spela så fint men jaja, it is just to move on. Runt halv fyra är det kalas med nåra i släkten.

so many things i need to do


Kom precis hem från match vi förlorade, synd vi hadet i alf första halvlek och lite in i andra halvlek. En assist kom med hem. När jag kom hem åt jag pizza sen skulle jag hoppa in i duschen men märkte att det inte fanns nåt varm vatten,great! Så nu sitter jag här vid datan hur ofrech som helst, får se om jag duschar hos grannen eller i det kalla?! Imorn förmidda väntas en till match tagga b-brudar vi TAR derby !!

in your love


Har inte bloggat på ett tag. Har inte haft sån lust.. Mycke med familjen som går si sådär önskar att jag bodde så nära dej...Idag har jag vart hemma, vart med sysslingar. Allså gjiort allt möjligt idag. Nu kollar vi på hockeyn eller kollar och kollar men jaja. I eftermiddas kom mina andra sysslingar, så imorn lär det att vara hemma igen. Vi hörs.

i'm gonna live my life no matter what we party the night


Matte-bild-so-lunch-idrott-engelska, så rolig såg min dag i skolan ut. Fast det var ändo helt okej, hehe. Just nu ligger jag på studsmattan och lyssnar på musik, inte så jätte härligt väder men det är faktiskt inte så värst kallt, om det inte blåser. Haha. Träningen ikväll blev inställd så ska nog istället kolla på jakobs match

the best thing that has happened to me


Inte den bästa kvaliten men jaja.                  
Igår hade vi match på morgonen. Dä tar vi en annan gång. Sen på eftermiddan åkte jag ner till blacka för att gå på minnes med becka och manda. Va inte direkt och lysnade,gick fram och tillbaks och gjorde allt möjligt. Allså hade jag en allt för grym kväll med dom!! Just nu lyssnar jag på musik och ska gå ut och sola lite. Oh ja det behövs. Ha en bra söndag.

jag ska köpa vingar för pengarna


Skolan va braa. Skönt med fredaag nuu!! Har kollat på tv och förra avsnittet av big brother. Ska gå och städa mitt ruum. Ikväll ska jag nog vara hemma. Samling 9.15 för match mot kenty. Sen minneskonsert med becka och manda.

call me maybe


Åkte efter lunchen till stan för att kolla på teater, bägge 7a&7b. Efter det åt vi glass sen fick man åka hem. Stanna kvar med becka och jenny på staden. Trevlans trevlans. Åkte hem tidigare eftersom det är samling klockan fem. Nu har jg precis lagat mat. TAGGA MATCH BB-BRUDAR. Hörs

Du kan säga vad du vill ,du kan gnälla lite till

Slutade kvart i tre idag. Pappa kunde hämta mej, kom då hem tidigare. Sköönt. Pluggade en halv timma och sen kolla på tv. Nu är jag hos Becka, gör inget speciellt. Vid halv sex är det fotbolls träning!

för jag bygger bygger upp och du river river ner


Min söndag har vart slapp. Va och köpte planter med min mamma på förmiddan, haha vad gör man inte? Åt mat, kollade på tvn och så. Runt tre halv fyra åkte jag ner till blacka för att kolla på match med linn och jenny, F-98-99 körde. Efter en stund kom amanda och mathilda. Tyckte att de splelade sjukt bra för att vara deras andra match på 11-manna !! Imorgon är det måndag igen...

peking västra


Matchen mot boräns eller vad de heter förlorade vi. Jävla piss med andra ord. Vi får ta derby på onsda i stället. Nu ligger jag i soffan ny duschad och helt slut. Tror att det inte händer nåt idag, vi får se later..

nyyyyytt


Nu är det äntligen fredag!!! När jag kom hem efter skolan åkte jag och mamma till stan. Vet inte om jag ska ha kepsen ville ha ett annat tryck men det fanns/hitta inte. Men antadligen blir det den här nu.Vi får se får se. Nu håller vi på att grilla. Gött. Imorgon är det samling halv tio för årets första match !

19.56


Skolan var heltokej. vädret på topp ännu en dag. Sen jag kom hem har jag inte gjort nåt speciellt. Kollar på ifk- gävle.IFKleder, första målet gjorde nyman tror  han heter nåt sånt och andra målet gjorde nån back. Nu är det  halvlek.Efter ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det väl lite till tv. Ha en bra kväll.

we are young


Kom precis hem från skolan. Ska ta något att äta och lägga mej i solen. Klockan fem har jag utveckling samtal. Usch, fy och blää. Sen är det fotbolls träning. Får se när vi hörs igen. Bye

my first love


Var ute i stort sätt helda dan igår. Valborg firade jag faktiskt hemma, gasnka så skönt. Konstigt nog? Har legat framför solen och nyss åt vi. Tror inte det händer nåt speciellt idag, dega runt hemma.. Imorgon är det skola.
RSS 2.0